Обавештење за мештане Обрежа

 Због отклањања хаварије на водоводној мрежи у Обрежу, доћи ће до прекида у водоснабдевању у овом насељу, а завршетак радова се очекује у 11:30.

Обавештење за мештане Шимановаца

Због отклањања хаварије на водоводној мрежи у Шимановцима, доћи ће до прекида у водоснабдевању у овом насељу. У периоду од 8.30 до 10.30 часова без воде биће потрошачи у улицама Дечка и Крњешевачка, након чега би требало да буде успостављено редовно водоснабдевање.

Обавештење за мештане Брестача

Због извођења радова на водоводној мрежи у Брестачу, данас ће, у периоду од 9.00 до 14.00 часова, повремено долазити до прекида у водоснабдевању у овом насељу.

обавештење за мештане Огара

Због извођења радова на водоводној мрежи у Огару, данас ће, у периоду од 8.00 до 14.00 часова, повремено долазити до прекида у водоснабдевању у овом насељу.

Обавештење за мештане Шимановаца

Због планираних радова на водоводној мрежи у Шимановцима, у четвртак, 24. Августа 2023. године, у периоду од 8:00 до 11:00 часова, водоснабдевање ће бити искључено у улицама Катанић сокак, Негована Љубинковића и Осми март. Захваљујемо се потрошачима на разумевању и стрпљењу.

Обавештење за мештане Брестача

Услед санације кварова на водоводној мрежи у насељу Брестач, доћи ће до повремених прекида у водоснабдевању до 15 часова.

Обавештење за мештане Шимановаца

Због планираних радова на водоводној мрежи у Шимановцима, у уторак, 04. Јануара 2022. године, у периоду од 8:00 до 14:00 часова, водоснабдевање ће бити искључено у Новом насељу и у југоисточној радној Шимановци. У случају лоших временских прилика радови се одлажу. Захваљујемо се потрошачима на разумевању и стрпљењу.